Topprekryteringar till Tak

Den 23 mars öppnar Tak högst upp på Brunkebergstorg 4 i Stockholm. Och nu värvas nyckelroller till den två våningar stora takkrogen. Annika Gelhaar blir restaurangchef och till kökschef har Nicolas Heyvaert utsetts, två rutinerade restaurangprofiler med vin respektive mat i fokus.

För Annika Gelhaar är matsalsupplevelsen i centrum. Hennes karriär inleddes på Biblos för 20 år sedan. De senaste åren har hon fokuserat allt mer på dryck och är utbildad sommelier. Annika kommer senast från restaurangchefstjänsten på stjärnkocken Jonas Lundgrens krogsatsning Yolo i Djursholm, dessförinnan har hon ett förflutet på bland annt Undici och Primewinebar tillsammans med Jodi Cohen (fd Per Lei).

Nicolas Heyvaert kommer i rollen som kökschef att arbeta nära Taks kulinariska ledare Frida Ronge i skapandet av det nordisk-japanska matkonceptet. Nicolas har tidigare arbetat i ledande roller både i Sverige och internationellt. Senast som köksmästare för Clarion Signs stora bankettverksamhet, tidigare som sous chef för Radisson Blu Nice fine dining restaurang samt köksmästare på Marriott i Bryssel.

På bilden syns Annika Gelhaar.

Senaste numret