Supperfamiljen öppnar nytt i Niklas tidigare lokaler

Supper, som i dag finns på Tegnérgatan i Stockholm, i Visby och i Åre utökar nu med ytterligare en restaurang i Niklas Ekstedts restaurang Niklas lokaler i Stockholm.

Den nya krogen kommer att bestå av flera matsalar, barer, en bakficka och en terrass. Denna gång blir inriktningen inte sydamerikansk, utan konceptet kommer att bli något helt nytt. Planeringen har pågått i nära två år.

Restaurangen börjar byggas vid årsskiftet, men mindre justeringar görs redan från oktober 2017. Planerad öppning av nya restaurangen är i början av 2018.

Supperfamiljen grundades 2008 i Åre av Martin Karlsson, Daniel Holgersson och Philip Larsson. Samtliga Supper-restauranger drivs idag tillsammans med Stureplansgruppen och även den kommande restaurangen på Regeringsgatan 66 är en gemensam satsning.

Efter tio år lämnar alltså Niklas Ekstedt adressen. Niklas och Stureplansgruppen driver redan restaurangerna Ekstedt, Tyge & Sessil och julbordet på Gamla Riksarkivet tillsammans. Nu börjar planeringen inför ytterligare en gemensam storsatsning.

Allt om Niklas och Kåkens sista månader kommer att presenteras på www.niklas.se samt på Kåkens Instagram. Kåken kommer att leva vidare i ny form och på en ny plats. Mer information om detta kommer under 2018.

Foto: Från Kåken.

Senaste numret