Sondlo Sveriges bästa bartender – igen

I början av juli vann Josephine Sondlo från Indio Kitchen i Stockholm titeln ”Sveriges bästa bartender” i den nordeuropeiska finalen av World Class (vilket hon även gjorde 2017). Förutom titeln får hon också representera Sverige i den globala finalen av World Class, som äger rum i Glasgow i september. Där kommer hon slåss om titeln som världens bästa bartender.

”Jag är exalterad, glad och samtidigt lite tom, i och med adrenalinet. Samtidigt känner jag att jag redan börjat planera vägen mot den globala finalen i september. Jag vet vad jag kan förvänta mig, då jag varit med förut, men förra gången lyckades jag inte förbereda mig mentalt för tävlingen. Jag måste bli bättre på att strukturera min lediga tid och jag måste verkligen ta tag i dessa två utmaningar under de kommande månaderna. Det finns ingen anledning att delta om du inte verkligen försöker vinna allt, så det är mitt mål i år”, säger Josephine Sondlo som tog sig till världsfinal även 2017 och då hamnade på sjunde plats.

Senaste numret