Soleil Sunset Club och Thomas Sjögren intar coronasäkrat Trädgårn

I tider som dessa då vanlig nattklubbsverksamhet ligger på is har personerna bakom Port Du Soleil utformat ett nytt koncept – Sunset Club, med klubbverksamhet anpassad till rådande omständigheter. Detta i Trägårn i Göteborg. Åtgärder som scanning av samtliga gäster och medarbetare, ansvariga distance managers som säkerställer avstånd samt tydliga markeringar ska skapa en trygg miljö för gästerna.

Den 20-23 maj är det öppningshelg och det finns också en dinner club med bordsservering på Trädgårns grönskande uteservering. Klubbens kapacitet på över 2000 besökare begränsas nu till ca 200, och det finns angivna maxantal per sällskap.

På terrassen kommer det serveras cocktails och mat signerat Thomas Sjögren. Thomas som förra året körde konceptet Mexicano på Port Du Soleils uteservering ser positivt och förhoppningsfullt på ett utökat samarbete i år.

– Det blir en tolkning på klassisk mat i bröd från hela världen där sandwiches från olika kulturer och med olika smaker står i centrum. Maten kommer passa perfekt tillsammans med svalkande drycker på terrassen. Det kommer både bli gott och hälsosamt och finnas såväl vegetariska, veganska och glutenfria alternativ för den som önskar säger, Thomas.

Klubben kommer att ha öppet varje fredag och lördag under sommaren från tidig eftermiddag till midnatt vid bra väder och husera kända svenska djs under samtliga öppettider.

– Med extra mycket utrymme, distance managers, bordsservering, enmansdansgolv och andra roliga inslag kan man känna sig både säker och avslappnad i restaurangmiljön, menar Johan Däldehög, ägare till Port Du Soleil.

Senaste numret