Snart öppnar Dramatenbaren!

Den 15 december öppnar Dramatenbaren inne i biljettkontoret på Dramaten. En helt ny bar och bistro med livescen och jazz. Intentionerna är att bli en avslappnad mötesplats med musik, cocktails och säsongsbetonade mellanrätter.

Menyn, skapad av Oscar Fernandez Selg tillsammans Håkan Thörnström, består av mellanrätter som spänner från klassisk minihamburgare, via club sandwich på hummer och lammbogskebab till laxtacos och vegetariska alternativ.

Sandra Rosa Bergman, med gedigen klubberfarenhet, är ansvarig för scenen. Det kommer bokas både jazzband, teaterakter, etablerade artister och musikstudenter. Instrument kommer att finnas på plats vilket även skapar möjlighet för artister som besöker Dramatenbaren att spela spontant om känslan infinner sig.

Interiören är bevarad och respekten för nationalscenens miljöer stor. Möbler är till exempel hämtade från Dramatens rekvisitaförråd och stilen är en blandning av jugend och fransk bistro.

Dramatenbaren drar igång lite försiktigt fredagen den 15 december och kommer att ha öppet tisdag till torsdag.

På bilden: Sandra Rosa Bergman och Jeanette Simon vilka står bakom Dramatenrestaurangernas nya satsning. Fotograf: Eva Edsjö/Sylvie.

Senaste numret