Semifinalisterna i Årets Kock 2017!

Idag blev det klart vilka arton kockar som går vidare till semifinalen i Årets Kock 2017 – SM i professionell matlagning. Semifinalen går av stapeln i Helsingborg 23 november.

Uttagningen där 40 tävlande kockar anonymt presenterade sina rätter för en jury är nu avslutad och 18 kockar har tagit sig vidare till semifinalen på Helsingborg Arena den 23 november. De tävlande kommer ursprungligen från hela landet, från orter som Stockholm, Sundsvall, Visby, Lund, Malmö, Ängelholm, Lomma, Göteborg, Kalmar, Värnamo, Vasa i Finland samt Rustenburg i Sydafrika.  Mer om de tävlande kan läsas på www.aretskock.se

De arton kockar som möts i semifinalen av Årets Kock 2017 är:

Andreas Albrektsson, Grand Hotel i Lund, Lund

Johan Backeus, Aveqia, Stockholm

Jesper Bogren, Heaven 23 Gothia Towers, Göteborg

Olle Broström, Fotografiska Stockholm AB, Stockholm

Niklas Eriksson, Gothia Towers, Göteborg

Kalle Eriksson, Sigtunahöjden Hotell & Konferens, Sigtuna

Rory Field, Hotell Riviera Strand, Båstad

Martin Hansen, Grand Hotel i Lund, Lund

Mattias Jönsson, Skanörs gästgifvaregård, Skanör

Sebastian Lönnberg, Nook restaurang, Stockholm

Oskar Mendelin, Galleriet på Görvälns slott, Järfälla

Luqaz Ottosson, Luqaz MAT, Visby

Magnus Persson, Restaurang Hillenberg, Stockholm

Fredrik Ringman, Restaurang Hillenberg, Stockholm

Christoffer Rosén, Hotel At Six, Stockholm

Johannes Stålhammar, Sabis Näringslivets hus, Stockholm

Veronica Svensson, Swedish taste, Göteborg

Sebastian Thureson, Lilla Ego, Stockholm

Senaste numret