PM & Vänner och Hotell Borgholm startar samarbete

PM & Vänner och Hotell Borgholm, inleder ett samarbete under parollen “Michelin Trail” för att tillsammans uppmärksamma ännu fler gäster på att Småland och Öland tillsammans är en unik gastronomisk destination.

Efter att de båda restaurangerna i år, för första gången utanför storstäderna, tilldelats varsin stjärna i Guide Michelin, erbjuder de nu ett paket där man under två dygn får möjlighet att avnjuta respektive restaurangs signaturmeny samt uppleva de båda mycket personliga hotellen.

– Jag har sedan mer än trettio år haft ett speciellt band till Hotell Borgholm och min kollega Karin Franssons mat. Vi har båda verkat på högsta nivå i branschen under alla år, men med olika och samtidigt unika uttryck. Karin Franssons matlagning och Owe Franssons värdskap och förtrollande vinkällare har en speciell plats i mitt hjärta och inom svensk gastronomi, vi är mycket glada över samarbetet, säger Per Bengtsson, kreativ ledare på PM & Vänner i ett pressmeddelande.

Både PM & Vänner och Hotell Borgholm har ambitösa vinkällare med fokus på klassiska regioner. Med detta samarbete hoppas de nå både nationella och internationella gäster.

Senaste numret