Pivo i Göteborg blir viltrestaurang

Den 30 augusti ändrar restaurangen Pivo på Arkivgatan i Göteborg matkoncept och blir viltkrog, all mat kommer då att komma från skog, sjö och hav.

– Det är dags att lyfta Pivo en nivå. Vi har länge jobbat med den här idén och nu ser vi verkligen fram emot att kunna erbjuda göteborgarna och andra gäster dessa fantastiska råvaror som vi faktiskt har att tillgå, säger Attila Tamas, grundare och ägare.

– Vi ser verkligen fram emot att erbjuda göteborgarna och andra gäster dessa fantastiska råvaror som vi faktiskt har att tillgå, säger fortsätter Attila.

På menyn finns då till exempel hjortfilé, fasanbröst och vildsvin. Även råvaror från havet så som vildfångad röding, kräftor och havskatt. Detta tillsammans med bär och svamp från våra svenska skogar.

Foto: På bilden syns Patrick Lucic och Attila Tamas vilka driver Pivo som nu satsar på vilt på menyn.

Senaste numret