Pampiga Arnold´s öppnar på Biblioteksgatan
I en historisk byggnad på Biblioteksgatan i Stockholm öppnar Arnold’s, en ny restaurang som är redo att ta emot gäster från början av februari. Köket beskrivs som kontinentalt med mycket grönt, fisk och skaldjur. Grilled Sea Bass och Papaya Salad är signaturrätter som kommer finnas på menyn tillsammans med pampiga desserter som tillreds vid bordet.
Arnold’s kök leds av David Knabäck och Fanny Rönnblom.
– Det är vår version av svunna tider när det var lite mer show att gå på krogen, säger John Hällsson, ansvarig för restaurangen.
En stor vinkällare kommer att byggas upp med alla klassiska distrikt, mycket från USA och en särskild Chablis-del.
Maten och drycken kompletteras med en omfattande serviceupplevelse. Erfarna kaptenskypare guidar gästerna genom kvällen samt tillreder och serverar en utvald del av menyn från vagnar som rullas runt i matsalen.
Genomgående i hela restaurangen är en takhöjd på sex meter, handgjorda glaskronor från Venedig, väggar i cremefärgad stucco lustro och lättbetsad ekpanel. Inredningen domineras av färgstarka inslag med mönster, guldetaljer och en mural av Jakob Florberger.