Monstro har öppnat på Arlanda

Stockholm Arlanda Airport terminal 5 får nu en ny restaurang – Monstro. Ett italienskt och amerikanskt snabbmatskoncept för hela familjen med burgare och pastarätter på menyn. Garanterat rimliga priser samt snabb service utlovas. Monstro öppnade igår, den 2 mars, och har öppet alla dagar från klockan 10.00 till 19.00. Restaurangen är utvecklad av krögaren Pontus Frithiof och delägaren Mario E Moroni. 

På menyn står sex burgare med olika tillbehör och lika många klassiska pastarätter samt italienska förrätter och efterrätter. Där finns också goda vegetariska burgare och pastarätter, allt till attraktiva priser från 109 till 199 kronor. Atmosfären och interiören på Monstro är ombonad med dinerkänsla.

Namnet, Monstro, har en speciell betydelse och anknytning till en av Pontus Frithiof stora förebilder, Jan Hugo Stenbeck, som för många år sedan föreslog namnet till en restaurang som då inte blev av. Nu har Pontus och Mario fått möjligheten att använda namnet, som också tillhör valen eller sjöodjuret i Walt Disneys film Pinocchio.

Senaste numret