Mattias Ljungberg och Roy Fares öppnar café tillsammans

Mattias Ljungberg har drivit bageri och konditori i över 20 år. Efter att i många år dessutom ha tävlat och jobbat med en mängd andra olika projekt och satsningar kan man tro att orken skulle tryta, men så är inte fallet, tvärt om, skriver han på sin facebook-sida och på instagram. Vidare berättar han att han och Roy Fares kommer att öppna ett nytt konditori i år tillsammans.

“Min far och jag har drivit Tössebageriet under många år med framgång och kommer fortsätta så, det är därför inte konstigt att jag väljer att öppna det nya konditoriet med en annan kompanjon. En kompanjon man kan dela en vision med och som jag har haft nöjet att lära känna i ett tidigt skede i hans karriär. Tillsammans kommer vi öppna
ett konditori där kreativiteten, lekfulheten och nyfikenhet får flöda fritt. Ett konditori man kommer till för att njuta, umgås, upleva och skratta, där livet känns lite more is more. I år slår jag tillsammans med Roy Fares upp portarna till MR CAKE I centrala Stockholm, ett konditori helt i vår smak … stay tuned.”

Senaste numret