Malin Söderström aktuell med två nya ställen

Den andra oktober inviger Malin Söderström och Carl Ullsten två nya restauranger i Gallerian. Förutom en ny enhet av The Fishery som redan finns i Teatern i Ringen centrums öppnar de också det helt nya konceptet The Farm Family med fokus på vällagat grönt.

– Brunkebergstorg i sin nya kostym och trevliga atmosfär känns perfekt för The Farm Family. Här har vi utvecklat ett nytt sätt att tillaga och servera sallader på där vi förädlar grönsaker på många olika sätt för att skapa intressanta konsistenser, strukturer och smaker. The Farm Family är tillagat, vällagat, medvetet och smakrikt i snygg förpackning, säger Malin Söderström.

Idén med The Farm Family är erbjuda sallader som fungerar som kompletta måltider. Här kommer du att kunna äta gröna rätter som rosenkål med marinerad tofu, mozzarella med kryddrostade betor i mandeldressing samt gröna bönor med grillad svensk kyckling. Dessutom finns en lång lista med add-ons som bönor, frömixer och extra grönsaker för att göra salladerna mer personliga. Till det kan du dricka ekologisk chardonnay, juice från Berga Bruk, bubbligt vin på glas och flaska samt lokalproducerad kombucha. Nya rätter och breddat dryckesutbud planeras allt eftersom och följer säsongerna.

Senaste numret