Le kebab öppnar i Stockholm

Stort fokus på ekologiskt, högklassiga råvaror och oväntade smaker utlovas på menyn när Le kebab snart öppnar upp dörrarna till sin första restaurang i Stockholm.

Menyn kommer att vara till 80 procent grön, dessutom görs allt från grunden och brödet bakas av dem själva.

Bakom satsningen står Philip Örtegren, grundaren av Phil’s Burger, samt Mario och Charbel Hammo, vilka driver den prisbelönta cocktailbaren Pharmarium samt restaurangen Stortorgskällaren i Gamla Stan.

Mitt under rådade Coronakris väljer Le kebab ändå att öppna, något som är ett väl genomtänkt beslut.

– Vi har sköna sittplatser ute, en meny för take-away samt även beställning av mat för hemleverans vilket underlättar oavsett om man håller sig hemma eller tar sig ut, förklarar Philip Örtegren.

Adressen är Uppplandsgatan, ett stenkast från Odenplan. Le kebab har som mål att öppna ett 20-tal restauranger under de närmaste fem åren i Stockholm.

Senaste numret