Kathrin Baake ny kökschef på Bloom in the Park

Den 1 september tar Kathrin Baake över köket i Bloom in the Park i Malmö. Kathrin har bland annat Geranium (Köpenhamn), Vollmers (Malmö) och Ambiance at Vindåkra (Malmö) på sitt cv.

– Jag är väldigt glad över att få möjligheten att utveckla egna idéer och kreativa koncept på Bloom. Jag har bott i Malmö i fem år och det är en smältdegel av olika etniciteter, staden påminner mig om Kassel nära Hannover där jag är uppväxt. De internationella influenserna som finns, inte minst kring Möllan, är något jag vill reflektera i min matlagning, säger Kathrin Baake i ett pressmeddelande.

Samma pressmeddelande avslutas med några ord från krögaren Igi Vidal till förra köksmästaren Titti Qvarnström.

– Jag vill passa på att ta tillfället i akt och tacka Titti Qvarnström för hennes stora bidrag till vår restaurang och berömma hennes unika talang i köket. Vi alla önskar henne all lycka i hennes framtida strävanden, avslutar Igi Vidal.

Foto: Eric Lindqvist

Senaste numret