Grå Gåsen öppnar upp för ännu en gästspelssommar

Grå Gåsen öppnar upp för ännu en gästspelssommar. I år är det Emelie Svensson från Restaurang Agnes och Douglas Tjärnhammar Alm från Sillkaféet som ger form åt sommarkrogsdrömmen på Gotland.

”Vi är så glada över att få välkomna både återkommande och nya gäster till Grå Gåsen. Här kommer idéer från både Agnes och Sillkaféet mötas genom en bättre mash-up där svenska, i synnerhet gotländska, råvaror formar säsongens svenska klassiker samtidigt som inspiration och inslag hämtas både från Sydeuropa och Asien”, säger Emelie Svensson.

”Vi vill att sommarkrogen ska vara ett självklart och tillgängligt val på Gotland oavsett om du vill ta ett glas eller två i baren, äta en enkel lunch eller middag, eller gå all-in på en helkväll med riktigt goda viner. Det ska vara enkelt och roligt att umgås kring mat och dryck på restaurang”, enligt Douglas Tjärnhammar Alm.
Menyn kommer att bygga på både små och stora rätter som passar fint att delas. Det ger ett socialt och inkluderande sätt att äta på. Samma känsla återfinns i vinlistan.

Senaste numret