Falkenbergs Matdagar 2017
8-9 september arrangeras Falkenbergs Matdagar av Destination Falkenberg och Rådhustorget blir för andra året en samlingsplats för lokala entreprenörer inom matproduktion och matupplevelser. Dessa dagar består bland annat av en marknad som ska inkludera after work och underhållning. På scenen kommer man kunna följa livestyckning av gris med 3 olika grisproducenter och liknande. Dessutom äger en stor fest rum där man bland annat kan boka in besök hos olika matmänniskor i nätverket “Skafferiet”. Detta kan exempelvis vara en bakkurs på Solhaga Stenugnsbageri i Slöinge, eller att man lär sig att syra grönsaker på Eivor Gavies gård. Det kan också handla om att ysta ost eller bli mästare på att baka pizza. Några av de andra medlemmarna i Skafferiet är Lisa Lemke och Marcus Nordgren/Prostens pizza, Mikael Jidenholm/Ugglarps grönt och Hanna och Per Eriksson/Restaurang Bratt.
Mer info om Falkenbergs matdagar hittar du from 1 juli HÄR.