Emma Shields öppnar pop-up under en månad i Ringen centrum

 Mellan den 19 oktober och 15 november får den populära matscenen Teatern i Ringen centrum besök av Emma Shields när hon öppnar upp sin pop up Folk by Emma Shields. På menyn kommer ser vi klassiker som kroppkakor och ostkaka i en modern tappning.

 “Min ambition är att servera lyxig snabbmat med en nordisk grund som är tillgänglig för alla. Teatern är ett spännande format som passar bra för detta eftersom det ger mig chansen att möta en bred publik med ett stort matintresse. Det skiljer sig mycket från det jag brukar göra och det ska bli väldigt kul att prova”, säger Emma Shields.  

 30-åriga Emma Shields har arbetat på berömda Stockholmskrogar som Djuret, Oaxen krog, Restaurang Volt, Omakase köttslöjd och nu senast Flickan, där hon var kökschef. Idag driver hon det egna bolaget By Emma Shields AB, där hon bland annat gör privata middagar, företagsevent, konsultuppdrag och gästspel. 

Folk by Emma Shields kommer att servera lunch och middag och har öppet alla veckans dagar fram till den 15 november. Antalet måltider som serveras är begränsat till 250 per dag och kan inte förbokas. 

Senaste numret