“Den mest exklusiva restaurang jag skapat”

Nu på fredag öppnar Mathias Dahlgren dörrarna till nya Seafood Gastro på Grand Hôtel i Stockholm. I fokus står akvatiska råvaror som lever i, vid eller på vattnet.  
– Jag kallar det ”seafood i en vidare mening”. Vi kommer inte bara servera kända fiskar och skaldjur utan även anka och annan sjöfågel, alger, strandnära växter, udda fiskar och skaldjur – om de smakar gott. Jag och mitt team ser det som en ny och spännande gastronomisk upptäcktsresa. Seafood Gastro blir den mest exklusiva restaurang jag någonsin skapat”, säger Mathias Dahlgren. Den nya restaurangen öppnar i Rutabagas tidigare lokaler på Grand Hôtel på Blasieholmskajen. Den nyrenoverade lokalen kommer förutom Seafood Gastro även inhysa Private Dining by Mathias Dahlgren, två chambre séparée med möjlighet till skräddarsydda exklusiva måltider för sällskap upp till 22 personer.
Foto: Lennart Weibull

Senaste numret