Clarion Hotel Sign skrotar American Table Brasserie and Bar

Under sensommaren öppnar en ny restaurang på Clarion Hotel Sign, därför är det avslutningsmånad för den som funnits där tills nu – American Table Brasserie and Bar. American Table är en hyllning till det amerikanska köket och och bakom konceptet står Marcus Samuelsson. Fram till stängning äger flera event rum, bland annat en Best of American Table-vecka. För fjärde året i rad kommer man också stå värd för konferensen EAT Stockholm Food Forum med Gunhild Stordalen.

Från och med den 19 juni är restaurang American Table Brasserie and Bar stängd. Under tiden restaurangen omvandlas så erbjuder hotellet ett utökat utbud på sin Rooftop Bar på åttonde våningsplanet.

– Jag vill inte gå in för mycket i detalj om vad vi kommer erbjuda i framtiden på Clarion Hotel Sign, men så mycket kan jag säga att i allt jag gör hämtar jag inspiration från lokala producenter, konstnärer och musiker. Det är genom kulturupplevelser och resor som jag inspireras smakmässigt och därför kommer vi navigera bland internationella influenser omtolkade genom nordiska och traditionella tillagningstekniker, berättar Marcus.

Mer information om nya restaurangen kommer under augusti månad.

Senaste numret