Beach resort öppnar på Lidingö i september

Trots oron i hotell- och besöksnäringen har ESS Group fortsatt arbetet med sin tionde destination – Ellery Beach House Stockholm. Ute på Elfviks Udde på Lidingö fortskrider bygget och invigning och öppning sker i september.

–Att blicka framåt mot vår tionde destination ger oss så mycket härlig energi just nu! Detta projektet tillsammans med stödet från alla gäster och samarbetspartners betyder allt. Vi har jobbat med Ellery i snart tre år nu och inget kommer stoppa den här lanseringen. Platsen längst ute på den här udden är som en dröm och vi är sjukt taggade, positivt nervösa och fast beslutna att leverera en ny sorts destination till Stockholm, säger Jonas Stenberg VD ESS Group i ett pressmeddelande.

Ellery Beach House Stockholm blir en resort med en pool club och en interiör som hämtar inspiration från 1950- och 1960-tal. Systerdestinationerna Steam Hotel, Ystad Saltsjöbad, Hotel Pigalle, MJ’S, Bellora och Falkenberg Strandbad bidrar alla med detaljer och lärdomar. Restauranger och barer blir centrala i upplevelsen precis som aktiviteter som padel, pingis, biljard, flipperspel och shuffle boards. Ellerys mötes- och konferenskoncept är utformat för såväl grupper på upp till 250 personer såväl som det mer intima mötet. Totalt har Ellery 14 mötesrum, 122 rum, två padelbanor, tre pooler, två restauranger och tre barer.

 

Senaste numret