“Är det revansch att inte skära av sig fingret?”

Den 12e säsongen av Kockarnas kamp blir inte riktigt som de tidigare. Tio revanschsugna kockar ska göra upp om pokalen. Vi ringde Daniel Müllern för att se hur revanschsugen han var.

– Är det revansch att inte skära av sig fingret när man skär rättika som jag gjorde sist eller är det att orka sig igenom tävlingarna? Jag älskar att utmana mig själv så det är klart jag är revanschsugen! Det är dessutom extra kul att det spelas in 2,5 kilometer från där jag är uppvuxen och att jag lekt med höbalar i “tävlingsladan”. Jag kunde till och med åka hem till mamma och dricka kaffe under inspelningen!

Deltagarna 2023 är:
Alexandra Zazzi
Linnéa Liljedal
Michael Björklund
Johan Jureskog
Isabella Morrone
Danyel Couet
Norbert Lang
Florencia Abella
Joakim Almqvist

Senaste numret