Anne-Louise Dahl ny kökmästare på Loka Brunn
Nu tar Anne-Louise Dahl över som köksmästare på Loka Brunn efter Erik Lindeberg, som går mot nya utmaningar. Anne-Louise har under 3,5 års tid arbetat som souschef på Loka Brunn och har under denna tid varit en mycket involverad i menyplanering och menyutveckling tillsammans med tidigare köksmästare.
– Det är en spännande utmaning som jag nu står inför. Vi har idag ett fantastisk och innovativt kök som jag givetvis vill fortsätta utveckla. Jag vet att jag kan bidra med nya idéer och ta vår matlagning till nya smakrika nivåer. Vi kommer självklart att fortsätta vårt arbete kring lokal- och närproducerade råvaror som ligger i linje med vårt ISO-arbete.
Anne-Louise har en lång erfarenhet inom restaurangbranschen. Hon är utbildad bagare och konditor med gesällbrev inom detta yrke. Innan hon började på Loka Brunn var hon anställd på Grythyttans Gästgivaregård, de senare åren som kökschef.