Kasper Kleihs öppnar nytt!

Kasper Kleihs med sin gedigna erfarenhet som vinnare av Årets Konditor 2021 och chefskonditor i Kocklandslaget lämnar Michelinrestaurangen Etoile efter 4 år, vad ska han hitta på nu? Det har vi pratat med honom om!

Berätta, varför lämnar du Etoile?
-Jag har varit ansvarig för den söta delen på Etoile i snart 4 år och på systerkrogen Celeste sen öppningen i somras. Nu känner jag att det är dags att få lite nya erfarenheter och att blicka framåt.

Vad händer i framtiden?
-Tillsammans med ett gäng nära vänner och tävlingskollegor kommer vi att öppna upp två nya restauranger vid Karlaplan. Jag kommer vara ansvarig för den söta delen, vi kommer ha stort fokus på catering och event. Det är en dröm som går i uppfyllelse!

Nya ställen alltså, berätta mer! ·
-Aristo är namnet på den ena krogen, den ska kännas som att finkrogen möter kvarterskrogen, med nordisk mat inspirerad av andra delar av världen. Vi öppnar också den italienska krogen Cucolo. Ordet cucolo betyder gök på italienska och är en liten flirt till vår lokal som Bengt Wedholm drev restaurang Östergök i på 50-talet.

Foto: seb.pettersson / Segers

Senaste numret