Punk Royale gästspelar på Royal Park Sthlm

På lördag tar Punk Royale, med Jocke Almqvist i spetsen, över Royal Park Sthlms uteservering. Samarbetet är ett av många gästspel som kommer ske här i sommar. Besökarna utlovas också livekonserter med svenska artister och andra överraskningar.

I coronakrisens spår har Royal Park Sthlm, strax utanför Stockholm, nyligen etablerat sig som en innovationshub för besöksnäringen och ett utbildningscenter för korttidspermitterade, varslade och arbetslösa. Syftet är en hub för kunskapsutveckling och utbildning i kombination med nätverkande och innovation, i ett första steg för att omvandla hela besöksnäringen.

Royal Park Sthlm bjuder nu in aktörer och artister att få gästspela och nyttja den stora utomhusytan med utsikt över Brunnsviken. På scenen i vad som kallas Royal Park Sthlm Bakficka och terrassen kommer flera svenska artister uppträda. Konserterna är för 40 personer och alla har två meter mellan sig. Artisterna kommer också kunna livestreama för alla sina fans som inte har möjlighet att närvara.

Den 30 maj är det alltså Jocke Almqvist och gänget från Punk Royale som kickar igång detta.

– Vi ser fram emot att dra igång sommarens gästspel på Royal Park med ett fyrverkeri av högkvalitativa råvaror i utflippade presentationer med plasthandskar och diverse annat skoj, säger Jocke Almqvist, grundare och kreativ ledare på Punk Royale.

Senaste numret