Falkenberg strandbad öppnar fine social dine-restaurang

Falkenberg Strandbad har både utsetts till Sveriges bästa mötesanläggning och Sveriges bästa spa. Nu öppnas fine social dine-restaurang i Köket i anslutning till hotellet.

Köket är en restaurang där gränsen mellan kock, servis och gäst är som bortblåst. Hemma hos-känslan är tydlig och köksmästare Knútur Kristjánsson med team bjuder in till dialog, prova-på och stundtals kan man också råka på att skära hängmörat lamm, hacka en chili eller garnera en efterrätt. Detta har fått namnet “Damn fine, social dine”.

– Vi älskar mat, hantverk och starka upplevelser. Köket har skyhöga ambitioner att bli en matupplevelse som man åker långt för att upptäcka. Vi säger på vår hemsida ”Vi ger oss aldrig förrän du är riktigt jäkla nöjd” och precis så är det. Här skapar vi matminnen och samtidigt så har vi kul tillsammans, förklarar Knútur Kristiansson, köksmästare i Köket.

Knútur Kristjánsson flyttade från Island 2007 och har flera stjärnkrogar på sin lista, senast Upper House i Göteborg och innan dess Oaxen i Stockholm och Fäviken i Åre.

Senaste numret