Dags för Eat Up Åre!
Lördagen den 14 april är det premiär för Eat Up Åre, en kortskulturell smakvandring med tio stopp på 10 olika platser i Åre By. Matmingel är inkluderat med inbjudna kreatörer/kockar, bland annat Bri Stundon från Vancover Island, sapmi-kocken Ann Sparrock från Valsjöbyn och ambassadkocken Quike Urra från Chile.
Platser som kommer att besökas under smakvandringen:
*Krus pop-up bageri på Svartklubben med gänget bakom Fäviken Magasinet
*B’s på Hotel Åregården, med Bri Stundon
*Restaurant Grow, med Quike Urra
*Vinbaren Åre
*Grädda Åre
*Åre Kafferosteri
*Villa Tottebo
*Lounge 385 med gästkockarna Richard Nystad och Hans-Thomas Henriksen från Flowfood
*Stitch n Stones med gästkockarna Nicolina Karlsson bosatt i Skåne och samiska kocken Ann Sparrock från Valsjöbyn i Jämtland
Eat Up Åre arrangeras i samarbete med Åre Gastronomy Week samt Visit Åre.
Foto: Tina Stafrén. På bilden syns Titti Qvarnström (ej med i år) samt Nicolina Karlsson och Lena Flaten.