Nyheter Arkiv / Uppdaterat! Portal är Årets Affärskrog 2016

Uppdaterat! Portal är Årets Affärskrog 2016

Nyss stod det klart att Portal är Årets Affärskrog 2016. Klas Lindberg öppnade restaurangen i början av augusti 2016 på Sankt Eriksplan i Stockholm. Med sina 75 sittplatser är den informell nog för kompisgänget som går ut och äter och samtidigt elegant och ambitiös för affärsmöten. Klas Lindberg är en välkänd krögare och kock med flera fina meriter så som exempelvis åren med kocklandslaget, vinsten i Årets kock 2012 samt ansvarig för Nobelbanketten 2014.

Dagens industris och Di Weekends prismotivering:

”Precis rätt i tiden och på rätt plats serveras en modern restaurangupplevelse. Årets stjärnskott är också Årets affärskrog 2016. Di Weekends utmärkelse går till Portal!”

Jag tror på den klassiska à la carte-restaurangen som funnits i alla tider. Vi ska ta emot gäster med ett varmt och trevligt bemötande, vi ska servera god och enkel mat. Det här är ett fantastiskt utnämnande och ett bevis på att det vi gör är något bra, säger Klas Lindberg.

Årets Affärskrog har delats ut sedan 1963 av Dagens Industri. Priset delades ut på Bobergs Matsal, NK, som fick utmärkelsen förra året.