Nyheter Arkiv / Marcus Samuelsson öppnar pop up-krog i Hallonbergen

Marcus Samuelsson öppnar pop up-krog i Hallonbergen

20-21 augusti öppnar Marcus Samuelsson en pop up-restaurang för två dagar i Umami Park i Hallonbergen, en förort till Stockholm. Biljetterna släpptes igår den 1 augusti på www.popup.umamipark.se och det är först till kvarn som gäller.

Marcus pop up-restaurang kommer att erbjuda specialkomponerad 3-rättersmeny med inspiration från hans restauranger Red Rooster i New York och Eatery Social Skanstull och Malmö.

–Jag ser verkligen fram emot att få öppna en pop up-restaurang just i Hallonbergen, allt behöver inte hända mitt i stan. Umami är ju den sista smaken man har upptäckt och jag gillar skarpt områdets namn. För mig handlar Umami bland annat om att leka fram spännande smaker i köket, säger Marcus Samuelsson.

Pop up-restaurangen kommer att finnas på Östra Madenvägen 17, Umami Park, Hallonbergen.

I Umami planeras för cirka 900 nya lägenheter som kompletteras med affärslokaler och mötesplatser. Den första etappen med drygt 200 lägenheter och kommersiella ytor har planerad byggstart sista kvartalet 2016.

Vill du veta mer om Marcus? I senaste numret av Restaurangvärlden hittar du en intervju med honom och på www.chefschat.se en pod inspelad i slutet av juni.