Vad styr vårt brödval?

Vilket bröd vi väljer att äta som vuxna påverkas av både utbildningsnivå och vilket bröd vi fick när vi var barn. Yngre personer föredrar mindre...

Parabere Forum 2018 till Malmö

Parabere Forum, som arrangeras för fjärde gången, bjuder på debatter och föreläsningar med opinionsledare, mataktivister, internationella forskare, matproducenter och toppkockar från fem kontinenter. I fokus...

Nya Juniorkocklandslaget

Igår presenterades det nya Juniorkocklandslaget som siktar på pallplats i VM i Luxemburg 2018. Det nya laget: Annie Lundin – Lindeberg bageri och konditori, Stockholm...

Dim sum på årets sommarsalong på Esperanto

Samtidigt som matsalen på Esperanto tar sommarpaus öppnar Sayan Isaksson med kollegor upp Sommarsalongen för fjärde gången, en slags pop-up-restaurang som under ett par veckor tar plats i loungen utanför...

Urban Deli öppnar på Åhléns City

I september kommer Åhléns City i Stockholm att öppna en ny ombyggd matbutik med restaurang, egen florist och Nordens största självutcheckning. Urban Deli öppnar sin...

Hällestadssvamp och Solbacka går samman

Skånska Hällestadssvamp och småländska Solbacka Champinjoner har redan länge samarbetat. Nu går de ihop under det gemensamma varumärket Hällestad. En förändring som, enligt ett pressmeddelande...