Nytt rödbetskokeri möter grön trend

Konsumtionen av grönsaker har ökat från 65 kilo per person och år under år 2000 till 80 kilo per person och år under 2017. Och...

The Prime Grill öppnar i Göteborg

Den 11 januari öppnar dörrarna till en miljö fylld med grön växtlighet på Avenyn i Göteborg. Enligt ett pressmeddelande kommer "kött hanterat till perfektion" att...

MR Cake öppnar i Göteborg

Förra hösten öppnade Mattias Ljungberg och Roy Fares MR Cake i Stockholm. I dag meddelar de att i vår öppnar MR Cake nummer två i...

Snart dags för Madrid Fusión 2019

Letar du inspiration till det kommande kulinariska året kanske Madrid Fusión, som äger rum 28-30 januari, är något för dig. I tre dagar är den spanska...

Oaxen Krog prisas för sin vinlista

The World’s Best Wine Lists Awards gav i slutet av 2018 Oaxen Krog tre stjärnor i kategorin“Jury Prizes”. För att uppnå detta högsta betyg måste...

Vill du börja prenumerera?

Börja året på bästa sätt - starta en prenumeration på Restaurangvärlden! Årets första nummer kommer i mitten av februari. Ett nummer fullt med trender, nyheter...