Nyheter Arkiv / Kockarna som gått vidare till kvalet i Årets Kock 2019

Kockarna som gått vidare till kvalet i Årets Kock 2019

I dag blev det klart vilka 24 kockar som gått vidare till kvalificeringstävlingen i Årets Kock 2019. I startfältet finns sju kockar som gick vidare i Årets Kock 2018 varav en knep silvret och tre kvinnliga finalister. Samtliga inskickade tävlingsbidrag till Årets Kock 2019 har bedömts helt anonymt av en jury. Från kvalificeringstävlingen som äger rum den 12-13 juni går 8 kockar vidare till final i Stockholm den 12-13 september 2019.

  1. Adam Källman, Kitchen & Table Malmö Live, Malmö
  2. Anna Broms, Restaurang Broms, Stockholm
  3. Alexander Sjögren, Restaurant Mutantur, Malmö
  4. Björn Glans, Grand Hotel Lund, Lund
  5. Christian Siberg, Swedish Taste Stockholm, Stockholm
  6. Christoffer Sjögren, Restaurang Grano, Göteborg
  7. Christopher Lai, &Vin, Karlshamn
  8. Daniel Müllern, Unilever Food Solutions, Ystad
  9. Danny Falkeman, Etoile, Stockholm
  10. Hugo Bolt-Hansen, Skärets Krog, Smögen
  11. Jacob Davidsson, Grano, Göteborg
  12. Joakim Kjaerkner, Brasserie du Sud, Ystad
  13. Jonas Lagerström, Etoile, Stockholm
  14. Kristian Eriksson, Hotel Birger Jarl, Stockholm
  15. Lars Niklasson, Lilla Ego, Stockholm
  16. Louise Johansson, Taste by Louise, Kungälv
  17. Luqaz Ottosson, Restaurant ROT, Visby
  18. Marie Skogström, Mat & Vin Slottsparken, Malmö
  19. Martin Anneflod, Martin Anneflod Culinary, Göteborg
  20. Martin Moses, SK Mat & Människor, Göteborg
  21. Mats-Peter Kristiansen, Spira Food, Göteborg
  22. Mikael Feuk, Gastro Gaspari, Flyinge
  23. Ola Wallin, SK Mat & Människor, Göteborg
  24. Sebastian Lopez, Nosh & Chow, Stockholm