Grow – ny grön restaurang i Åre

Till vintersäsongens början öppnar Grow på Holiday Club Åre.  På Grow ligger fokus på grönsakerna genom att köttet och fisken blir tillbehör.

Grön matglädje präglar köket, skriver man i ett pressmeddelande. Här kommer man att laga mat till aktiva gäster som tillbringar dagarna på fjället såväl sommar som vinter. Fokus ligger på bra råvaror – och näringsrika rätter – som ger en skön mättnad i kroppen.

Kvällstid serveras mat ”family style” där bordet delar på gemensamma fat och skålar med vegetariska röror, varma sallader och härliga smakblandningar. Varje person i sällskapet väljer sitt tillbehör med kött, fisk och vegetarisk proteinkälla som alternativen. Ett urval av förrätter väljs från buffé och till dessert finns flera val på meny.

En viktig del i den nya restaurangen är barnens matglädje.

– Vi vill att barnen ska äta lika bra mat som vi vuxna gör, därför bygger vi en egen köksdel till barnen. Det blir en buffé där de själva kan hämta sin mat, säger Linus Håkansson, ansvarig för Food & Beverage.

Senaste numret