Handelshuset – ny restaurang i Saltsjöbaden

Den 1 december öppnar nya restaurangen Handelshuset i Saltsjöbaden, en satsning som kocken Andreas Edlund och konditorn Cecilia Andersson står bakom. Där kommer det att serveras “vällagad, rak och ärlig” fransk bistromat tillsammans med klassiska desserter, bakelser och andra bakverk.

Cecilia har vunnit Årets konditor 2012, varit chefskonditor på Tössebageriet samt ansvarig restaurangkonditor på NK under Frantzéns regi. Senast har hon ansvarat för bageri och konditori på konferenshotellet Vår Gård ute i Saltsjöbaden.

Andreas kommer senast från Hotel At Six som köksmästare, dessförinnan jobbade han i Pontusgruppen där han haft flera olika roller. Han har även deltagit i Svenska Bocuse d’Or-uttagningen, vunnit Årets Unga Kock 2011 och arbetat på Riingo i New York och trestjärniga Michelinkrogen Georges Blanc i Frankrike.

Handelshuset ligger på Neglingevägen 33 i Saltsjöbaden och kommer vara öppet onsdag till söndag 11-23. Restaurangen erbjuder à la carte meny, bakverk och det finns även möjligheter till en fika eller att köpa bakverken med hem.

Senaste numret